Back to All Events

The Executive Chapter: Organizations are Jungles - Dutch

  • Abdij van Tongerlo (map)

‘Organizations are Jungles’ vertelt een andere zijde van het innovatieverhaal. Geen verhaal over passie, talenten en competenties, maar een innovatieve kijk op organisatiestructuren. Hoe creëer je een organisatie waar innovatie onderdeel is van de manier waarop je je organiseert. Hoe zorg je ervoor dat je portfolio continu vernieuwd wordt?

Deze sessie maakt deel uit van een vijfdelige avondreeks, maar je kan ook inschrijven voor iedere individuele sessie. Bovendien kan je deze sessie ook combineren met andere sessies op andere momenten.

Steeds op dinsdagavond in de Abdij van Tongerlo.

  • 19 februari 2019: Prologue: The Color of Innovation will be Red

  • 5 maart 2019: The Personal Chapter: We are Engines

  • 26 maart 2019: The Management Chapter: Managers are Heroes

  • 9 april 2019: The Executive Chapter: Organizations are Jungles

  • 23 april 2019: The Deployment Chapter: Rise of the Red Monkeys