Back to All Events

The Management Chapter: Managers are Heroes - Dutch

  • Abdij van Tongerlo (map)

‘Managers are Heroes’ staat helemaal in teken van de manager. Het is duidelijk dat de rol van deze sleutelfiguur in elke organisatie danig is veranderd. Maar wat betekent dat voor zijn opdracht én zijn competenties. We bespreken ook de rol van een team in een organisatie en hoe de verschuiving van functies naar rollen impact heeft op het innovatie vermogen van een team.

Deze sessie maakt deel uit van een vijfdelige avondreeks, maar je kan ook inschrijven voor iedere individuele sessie. Bovendien kan je deze sessie ook combineren met andere sessies op andere momenten.

Steeds op dinsdagavond in de Abdij van Tongerlo.

  • 19 februari 2019: Prologue: The Color of Innovation will be Red

  • 5 maart 2019: The Personal Chapter: We are Engines

  • 26 maart 2019: The Management Chapter: Managers are Heroes

  • 9 april 2019: The Executive Chapter: Organizations are Jungles

  • 23 april 2019: The Deployment Chapter: Rise of the Red Monkeys