Back to All Events

Rise of the Red Monkeys - @Breda - Dutch

  • Breda Netherlands (map)

Het machtsdefect - een mismatch tussen competentie en bevoegdheid - in de toplaag van een organisatie (Executive & Managemen) maar het organisaties quasi onmogelijk om te sleutelen aan een transitie. Enkel wanneer een CEO, de eigenaars en een kritische massa topmanagers bereid zijn om aan echte cultuurinnovatie te werken, is er de mogelijkheid om dit machtdefect te overstijgen.

De sleutelvraag die 'Rise of the Red Monkeys' beantwoordt, is 'Hoe?'. Hoe ga je nu aan de slag? Waar begin je en wat zijn de valkuilen? Hoe overwin je het 'Machtsdefect' in je organisatie en welke parameters en tools hanteer je hiervoor?

Deze sessie maakt deel uit van een vijfdelige avondreeks, maar je kan ook inschrijven voor iedere individuele sessie.

Steeds op weekavonden in Breda van 18u30 tot 21u30.