Back to All Events

The Personal Chapter: We are Engines - Dutch

  • Abdij van Tongerlo (map)

‘We are Engines’ focust op persoonlijke ontwikkeling en de rol van leren in innovatie. Centraal staan de hersenen, het echte leercentrum. Hoe creëren we organisaties en onderwijs dat echt rekening houdt met de werking van de hersenen? Want dat is de enige manier om de trends en verandering te kunnen volgen vandaag de dag.

Deze sessie maakt deel uit van een vijfdelige avondreeks, maar je kan ook inschrijven voor iedere individuele sessie. Bovendien kan je deze sessie ook combineren met andere sessies op andere momenten.

Steeds op dinsdagavond in de Abdij van Tongerlo.

  • 19 februari 2019: Prologue: The Color of Innovation will be Red

  • 5 maart 2019: The Personal Chapter: We are Engines

  • 26 maart 2019: The Management Chapter: Managers are Heroes

  • 9 april 2019: The Executive Chapter: Organizations are Jungles

  • 23 april 2019: The Deployment Chapter: Rise of the Red Monkeys